top of page
xDSC_0268.jpg

zomermenu

Schermafbeelding 2019-08-12 om 10.30.37

Bij het samenstellen van onze menukaart vinden wij het belangrijk om met de seizoenen mee te gaan.

We kijken naar het aanbod van groenten per seizoen en kiezen voor zoveel mogelijk producten van Nederlandse bodem. 

 

Het gebruik van zomergroenten is uiteraard beter voor het milieu maar er zit ook zoveel meer smaak aan! 

In de zomer zijn dit bij Oogst bijvoorbeeld cherrytomaat, komkommer, broccoli, wortelen, spinazie en quinoa van eigen bodem.

Een salade bij Oogst is zoveel meer dan rauwkost.

We stoven, roosteren en verwarmen een groot deel van de ingrediënten.

 

Alle producten worden op ambachtelijke wijze dagelijks vers bereid zonder toevoeging van suikers en additieven. Heb je een allergie? Vertel het ons dan passen wij je bestelling hierop aan.

Salades

zachte geitenkaas

spinazie, quinoa tricolore, geroosterde zoete aardappel, cherrytomaat, gekookte rode biet, geitenkaas, walnoten, bosui en een honing balsamico dressing.

kip masala bowl

spinazie, linzenstoof met tomaat, sperziebonen, geroosterde zoete aardappel, komkommer zoetzuur, kipfilet, gekookt bio eitje, cashewnoten, partje citroen, verse koriander en een kokos masala dressing

falafel en feta 

spinazie, volkoren quinoa, komkommer zoetzuur, paprika, gekookte rode biet, zoete aardappel hummus, bio falafel, feta, geroosterde amandelen, pickled rode ui, verse peterselie en een yoghurt groene kruide dressing.

vegan Asian tempeh bowl

spinazie, rijst, komkommer zoetzuur, broccoli, sperziebonen, gemarineerde tempeh, homemade seroendeng, taugé, verse koriander, partje limoen met een pittige pindadressing.

sushibowl

slamix, volkoren rijst, wortel julienne, sojabonen, komkommer zoetzuur, gerookte zalmsnippers, avocado, wakame, mango, sesammix, gebakken uitjes, sojasaus met sriracha mayonaise.

mozzarella salade 

spinazie, rucola, volkoren pasta, cherrytomaat, sperziebonen, courgette slingers, mozzarella, Parmezaanse kaas, groene olijven, geroosterde pompoenpitten, verse basilicum met een zongedroogde tomaat basilicum dressing.

Wraps

kip burrito

volkoren wrap, spinazie, rode kool, paprika, cole slaw, mais, kidneybonen, kipfilet, guacamole, pickled rode ui, tortilla chips en een limoen yoghurt creme fraiche dressing.

falafel en feta wrap

volkoren wrap, spinazie, rode kool, komkommer, paprika, bio falafel, feta, zoete aardappel hummus, geroosterde amandelen, pickled rode ui en een yoghurt groene kruiden dressing.

geitenkaas wrap

volkoren wrap, spinazie, komkommer, geroosterde zoete aardappel, paprika, rode kool, geitenkaas, avocado, zoete aardappel hummus, geroosterde amandelen, bosui en balsamico siroop

kip masala wrap

volkoren wrap, spinazie, linzenstoof met tomaat, sperziebonen, geroosterde zoete aardappel, komkommer zoetzuur, kipfilet, avocado, cashewnoten en een kokos masala dressing.

vegan Asian wrap

volkoren wrap, spinazie, komkommer zoetzuur, geroosterde zoete aardappel, sperziebonen, gemarineerde tempeh, avocado, taugé, bosui, pinda's met een tamari gember limoen dressing.

 

sushi wrap

volkoren wrap, spinazie, wortel julienne, sojabonen, komkommer, gerookte zalmsnippers, avocado, sesammix, gebakken uitjes, sojasaus en sriracha mayonaise.

toscaanse kip wrap

volkoren wra, spinazie, courgette slingers, sperziebonen, paprika, homemade tapenade, avocado, kipfilet, Parmezaanse kaas, geroosterde amandelen en een basilicum olijfolie dressing.

mozzarella wrap

volkoren wrap, spinazie, rucola, cherrytomaat, sperziebonen, courgette slingers, homemade tapenade, mozzarella, avocado, Parmezaanse kaas, geroosterde pompoenpitten en balsamico siroop.

Smoothies en sapjes

green

smoothie van sinaasappel, avocado, spinazie, mango, ananas en kokosrasp.

berries

smoothie van sinaasappel, rood fruit, banaan en lijnzaad.

detox

sapje van komkommer, bleekselderij, appel en citroen.

booster

sapje van wortel, appel, gember en citroen.

gembershot

sapje van vers geperste gember, 30ml.

LEKKERS

bananencake

bananencake gemaakt van amandelmeel, boekweitmeel, kokos, banaan, walnoten en rozijnen.

bottom of page