top of page

Lunchen 
vanaf 
12:00 uur 

Good food good mood

OOGST_Line_art_1024x768.png

Wij hebben een heel mooi plekje in onze stad Alkmaar uitgekozen om

jullie te ontvangen. Op dinsdag t/m zondag zijn wij vanaf 12:00 uur geopend voor een gezonde lunch of early diner tot 19:30 uur.

 

Geniet van onze huisgemaakte en met zorg samengestelde maaltijdsalades,

wraps, soepen, sapjes en smoothies, koffie met (vegan) gebak, en neem al dit lekkers 'to go' mee om op je eigen favoriete plek te nuttigen

of bestel online via onze website en laat het bij jou thuis bezorgen,

op het werk óf heerlijk in het park.

Wij zijn makkelijk te vinden en liggen op de wandelroute vanaf het station naar de gezellige winkelstraten van Alkmaar, vlakbij cultureel centrum de Vest en de Grote Kerk. 

 

Oogst is dan ook de perfecte uitvalbasis voor de voedzame en lekkere trek tijdens het shoppen of werken in de binnenstad. Je kan ons ook met de auto bereiken en om de hoek, op de Molenbuurt, kort parkeren.

Contact ons

OOGST_Line_art_800x600.png

Oogst Alkmaar

Limmerhoek 62

1811 BA, Alkmaar

maandag t/m vrijdag

12:00 - 19:00 uur

(vanaf medio januari 2024)

  • Black Instagram Icon
Schermafbeelding 2019-12-24 om 14.45.56.
oogst in alkmaar
werken bijoogst

Werken bij oogst

OOGST_Line_art_1024x768.png

Bij Oogst hebben we een passie voor lekker én gezond eten. We zetten ons iedere dag in om alle producten met liefde en aandacht te bereiden. 

 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe oogsters die affiniteit met gezond eten hebben en graag onderdeel willen uitmaken van team Oogst.

 

Lijkt het je leuk om deel uit maken van ons enthousiaste Oogst team? Kijk dan op deze pagina bij ‘vacatures’ en reageer direct!

Vacatures

Schermafbeelding 2019-08-12 om 10.30.37

Bezorger/keukenhulp

(2 avonden)

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste bezorgers die het leuk vinden om op onze elektrische bezorgfietsen bestellingen door Alkmaar te bezorgen.

 

Als bezorger ben je verantwoordelijk voor het tijdig én veilig bezorgen van

bestellingen bij de mensen thuis. Daarnaast help je mee in de keuken en zorg je dat deze opgeruimd en netjes is.

Je krijgt marktconform betaald en de fooi tijdens het bezorgen mag je

uiteraard zelf houden!

 

Ben je tussen de 16 en 17 jaar oud en ben je minimaal

 2 avonden per week beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Stuur jouw cv én motivatie naar goodfood@saladebaroogst.nl

en wij nemen contact met jou op.

Allround Salademaker

(2-3 dgn)

 

Bij Oogst hebben we een passie voor lekker én gezond eten. We zetten ons iedere dag in om alle producten met liefde en aandacht te bereiden. We zoeken een veelzijdige collega die ons team komt versterken! 

Day in the life of an Allround Oogster!

Bij Oogst maken we (bijna) alles zelf! Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit het voorbereiden van de ingrediënten die in onze salades en wraps worden gebruikt. Snijden, koken en bakken neemt een groot deel van de werktijd in, dit doe je samen met je collega’s vóórdat we open gaan.

Zodra we open gaan, ben jij het aanspreekpunt voor de gast. We zoeken dan ook iemand met een open houding die enthousiast en klantgericht is. 

De bestellingen worden met zorg samengesteld en verkocht aan onze gasten.

Doordat wij momenteel alleen nog open zijn voor afhalen en bezorgen, ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de bezorgers en vergt het een goede planning om alle orders op tijd bij de juiste klant te bezorgen.  

Zodra het restaurant gesloten is, sluiten we met het hele team af. Zowel all rounders, salademakers en bezorgers werken nauw samen binnen een gezellig team. Dagelijks sta je gemiddeld in een team van 4 personen.

Geen dag is bij ons hetzelfde en we staan altijd open voor nieuwe ideeën met betrekking tot duurzaamheid, social media en nieuwe recepten.

Jouw profiel

We zoeken iemand die van diversiteit in zijn/haar werkt houdt! Je bent organisatorisch sterk en behoudt makkelijk het overzicht.

Door jouw servicegerichte- en gastvrije houding, weet jij mensen altijd een fijne ervaring te bieden. Je gedrevenheid zorgt ervoor dat je graag kwaliteit levert en je je verantwoordelijk voelt voor alle aspecten in de keten. 
Het woord stress ken je niet, want je ziet elke onbekende situatie als een uitdaging!

 

Tot slot is gezond en lekker eten een passie van je en wil je graag onderdeel uitmaken van een organisatie hier bijdraagt aan een gezondere wereld! 
Horeca-ervaring/-opleiding is een pré, maar geen vereiste. 

 

Ben je ondertussen enthousiast geworden over deze vacature of wil je meer weten? 
 

Stuur jouw cv én motivatie naar goodfood@saladebaroogst.nl

en wij nemen contact met jou op.

bottom of page