Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie bezorggebieden?


Op dit moment bezorgen wij alleen in Alkmaar in de volgende postcodegebieden: 1811, 1813 t/m 1817, 1822 t/m 1826 en 1829.
Lunchen en early diner


Als gevolg van Covid-19 zijn onze openingstijden (tijdelijk) aangepast. Je bent van harte welkom voor een heerlijk gezonde lunch of early diner bij Oogst. Wij zijn 7 dagen per week geopend van 14:00 uur tot 19:30 uur.
Moet ik reserveren als ik wil lunchen?


Reserveren is niet verplicht. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij wel om telefonisch te reserveren zodat wij een tafeltje voor je vrij kunnen houden.
Mijn bestelling is vertraagd, wat nu?


Wij streven ernaar dat alle bestellingen veilig en op tijd worden bezorgd. Op bepaalde tijdstippen kan het drukker zijn dan normaal en kan het gebeuren dat jouw bestelling later wordt bezorgd dan vooraf is gecommuniceerd. Als jouw bestelling vertraagd is zullen wij dit z.s.m. telefonisch laten weten. Mocht je het zeker willen weten bel ons dan even voor de status van jouw vertraagde bestelling.
Ik wil mijn bestelling op een specifieke tijd ontvangen, kan dat?


Wil je jouw bestelling graag op een specifiek tijdstip ontvangen kan dit in de bestelapp worden aangeven. Wij zullen onze stinkende best doen om jouw bestelling op tijd te bezorgen. Houdt er wel altijd rekening mee dat wij het bezorg tijdstip niet 100% kunnen garanderen omdat wij vaak meerdere bestellingen tegelijk wegfietsen, en het op bepaalde tijdstippen en dagen drukker kan zijn dan normaal. Is het belangrijk dat jouw bestelling op een speciek tijdstip bezorgd wordt, dan adviseren wij om dit als opmerking in de bestelling aan te geven óf ons hiervan telefonisch op de hoogte te stellen.
Verkopen jullie ook cadeaubonnen?


In de winkel kun je terrecht voor een Oogst cadeaubon! De cadeaubon is te besteden voor afhalen én winkel bestedingen. Bezorgingen kunnen niet met een cadeaubon worden betaald.
Kan ik voor catering bij Oogst terrecht?


Wij bieden verschillende catering opties aan. Ons product aanbod kun je vinden op onze website bij onder het kopje 'menu'. Mocht je geinteresseerd zijn en benieuwd zijn naar de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail met jouw wens en wij zullen aangeven wat er mogelijk is.
Kan ik ook afhalen?


Je kunt je bestelling 7dagen per week in de winkel afhalen tussen 14:00 uur en 19:30 uur. Na het bestellen gaan wij voor je aan de slag. Bij aankomst staat je bestelling klaar zodat je snel weer verder kunt! Kies voor gemak en bestel online via www.saladebaroogst.nl.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon