top of page
 • Waar kan ik een Oogst cadeaubon kopen?
  De Oogst cadeaubon is verkrijgbaar vanaf 15 euro. Bestel jouw Oogst cadeaubon via onze website en ontvang hem direct in je mail óf op de deurmat! Ook in de winkel kun je terrecht voor een unieke Oogst cadeabon. De cadeaubon is te gebruiken in onze winkel. Online bestellingen kunnen niet met de cadeaubon worden afgerekend.
 • Kan ik voor catering bij Oogst terrecht?
  Wij bieden verschillende catering opties aan. Ons product aanbod kun je vinden op onze website bij onder het kopje 'menu'. Mocht je geinteresseerd zijn en benieuwd zijn naar de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail met jouw wens en wij zullen aangeven wat er mogelijk is.
 • Moet ik reserveren als ik wil lunchen?
  Reserveren is niet verplicht. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij wel om telefonisch te reserveren zodat wij een tafeltje voor je vrij kunnen houden.
 • Kan ik ook afhalen?
  Je kunt je bestelling 7dagen per week in de winkel afhalen tussen 16:00 uur en 19:30 uur. Na het bestellen gaan wij voor je aan de slag. Bij aankomst staat je bestelling klaar zodat je snel weer verder kunt! Kies voor gemak en bestel online via www.saladebaroogst.nl.
 • Ik wil mijn bestelling op een specifieke tijd ontvangen, kan dat?"
  Wil je jouw bestelling graag op een specifiek tijdstip ontvangen kan dit in de bestelapp worden aangeven. Wij zullen onze stinkende best doen om jouw bestelling op tijd te bezorgen. Houdt er wel altijd rekening mee dat wij het bezorg tijdstip niet 100% kunnen garanderen omdat wij vaak meerdere bestellingen tegelijk wegfietsen, en het op bepaalde tijdstippen en dagen drukker kan zijn dan normaal. Is het belangrijk dat jouw bestelling op een speciek tijdstip bezorgd wordt, dan adviseren wij om dit als opmerking in de bestelling aan te geven óf ons hiervan telefonisch op de hoogte te stellen.
 • Mijn bestelling is vertraagd, wat nu?"
  Wij streven ernaar dat alle bestellingen veilig en op tijd worden bezorgd. Op bepaalde tijdstippen kan het drukker zijn dan normaal en kan het gebeuren dat jouw bestelling later wordt bezorgd dan vooraf is gecommuniceerd. Als jouw bestelling vertraagd is zullen wij dit z.s.m. telefonisch laten weten. Mocht je het zeker willen weten bel ons dan even voor de status van jouw vertraagde bestelling.
 • Wat zijn jullie bezorggebieden?
  Op dit moment bezorgen wij alleen in Alkmaar in de volgende postcodegebieden: 1811, 1813 t/m 1817, 1822 t/m 1826 en 1829.
bottom of page