Online Bestellen

Onze partners

Wij vinden het belangrijk om te weten waar ons eten vandaan komt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om zo veel mogelijk te werken met lokale voedselproducenten. Hieronder de lijst van partners met wie wij samenwerken, zodat ook jij weet waar je eten en drinken nou eigenlijk vandaan komt.

Onze partners in groente en fruit

Wij spelen in op de verkrijgbaarheid en de kwaliteit van de oogst. Onze groente en fruit halen wij grotendeels bij onze biologische leverancier Udea. Een ondernemend familiebedrijf. Naast biologisch vinden wij duurzaamheid heel belangrijk en daarom kijken wij met regelmaat bij verschillende leveranciers, die ons producten uit de buurt kunnen bieden van de beste kwaliteit.

Bakker Raat

Ons brood en appeltaart komt bij de beste bakker uit Alkmaar vandaan; Bakkerij Raat. Zij geloven net als wij in ambacht. Bij Bakkerij Raat werken ze nog zo veel mogelijk met de hand. Pas dan weet je of brood en banket echt lekker en goed is. Alle producten zijn E-nummer vrij, bevatten geen kaliumzouten, conserveringsmiddelen of andere vreemde ingrediënten. Zoals wij denken dat het hoort te zijn.

Bocca Coffee

Wij zijn heel trots dat wij met Bocca Coffee samenwerken. Bocca haalt de beste ongebrande koffies van over de hele wereld naar Amsterdam, door te werken met lokale inkoopspecialisten. Verse koffie geeft de beste smaak. Daarom brandt Bocca Coffee de bonen pas wanneer wij bestellen. Zo heb jij altijd verse koffie met de meeste smaak.

Notenboer Robert Weerman

Onze noten en zaden halen wij bij Robert Weerman in de Magdalenenstraat. Al jarenlang worden daar de hele dag door verse noten gebrand, die onze salades een heerlijke crunch geven.

Poelier Ackerman

Het vlees dat wij gebruiken als premium op onze salades komt bij onze favoriete poelier uit Alkmaar vandaan; Poelier Ackerman. Zij hebben al bijna 50 jaar ervaring op dit gebied en zorgen ervoor dat wij uitsluitend vleesproducten krijgen die EG gecertificeerd zijn.

Simon Lévelt

Onze thee komt bij de leukste koffie & thee speciaalzaak in Alkmaar vandaan; Simon Lévelt. Alleen de lekkerste en meest bijzondere thee wordt onder de naam Simon Lévelt verkocht. Zij staan voor eerlijke handel, biologische teelt en doen veel voor sociale projecten. Wij hebben onze favoriete biologische thee uitgezocht voor in onze winkel.

Team Oogst

Voor de ontwikkeling van het concept van Oogst hebben wij samengewerkt met een geweldig team. Zij hebben ons geholpen om Oogst te maken tot wat het is. Hieronder de partners met wie wij samenwerken om te zorgen dat Oogst echt Oogst is.

Daniëlle Pennock

Onze inrichting is ontworpen door Daniëlle Pennock. Zij studeert dit jaar af aan de Willem de Kooning academie en is gespecialiseerd in ruimtelijke vormgeving. Het concept voor Oogst hebben wij in samenwerking met Daniëlle ontwikkeld. Van hieruit heeft Daniëlle het concept vertaald naar een ruimte, waarin persoonlijk contact centraal staat en ieder detail ertoe doet.

Danielle Verheul

Danielle is een freelance fotostyliste en branding specialist die voor woon- en lifestyle bladen werkt. Het concept voor Oogst hebben wij in samenwerking met Daniëlle ontwikkeld. Van hieruit is Danielle de visuele identiteit gaan ontwerpen. Naast dit was Danielle ook verantwoordelijk voor de styling van de fotografie en natuurlijk van onze saladebar, waarin zij het concept achter Oogst tot leven laat komen in materiaal, kleur en product.


Link Partners

Saladebar - Belofte

Wij gebruiken ingrediënten die met liefde in de omgeving geoogst en vervolgens door ons met de hand bereid worden. Hierdoor neem je altijd afscheid van ons met een voldaan gevoel.